صنعت غذای دریایی
مزایای استفاده از فیبر گندم در محصولات ماهی و سوریمی
- بهبود بافت و قوام محصول
- بهبود پایداری، کیفیت و ماندگاری محصول
- پایداری حین انجماد و انجماد زدایی محصول
- کاهش آب پس دهی
- افزایش ماندگاری در برخی از محصولات
- افزایش راندمان محصول
- جایگزین چربی
بدون فیبر با فیبر
دو محصول Paprikash یکی بدون فیبر و دیگری حاوی فیبر با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج زیر خروجی تست کور بین دو محصول است:
- هیچ تفاوتی رنگی بین نمونهها وجود ندارد.
- غلظت و طعم مشابه ارزیابی میشود.
- افزودن فیبر باعث اتصال چربی و آب میشود.
- بافت محصول نهایی را بهبود میبخشد.
- کاهش هزینههای تولید ضمن حفظ کیفیت محصول نهایی
- جذب روغن در محصولاتی مانند ماهی سوخاری را کاهش میدهد.
ماهی سالمون
+٪3 فیبر گندم پودر شده
فهرست فیبرهای ما
فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل میشوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.