صنعت غذای دریایی

صنعت غذای دریایی

مزایای استفاده از فیبر گندم در محصولات ماهی و سوریمی

  • بهبود بافت و قوام محصول
  • بهبود پایداری، کیفیت و ماندگاری محصول
  • پایداری حین انجماد و انجماد زدایی محصول
  • کاهش آب پس دهی
  • افزایش ماندگاری در برخی از محصولات
  • افزایش راندمان محصول
  • جایگزین چربی

بدون فیبر با فیبر

ماهی سالمون با فیبر بدون فیبر

دو محصول Paprikash یکی بدون فیبر و دیگری حاوی فیبر با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج زیر خروجی تست کور بین دو محصول است:

  • هیچ تفاوتی رنگی بین نمونه‌ها وجود ندارد.
  • غلظت و طعم مشابه ارزیابی می‌شود.
  • افزودن فیبر باعث اتصال چربی و آب می‌شود.
  • بافت محصول نهایی را بهبود می‌بخشد.
  • کاهش هزینه‌های تولید ضمن حفظ کیفیت محصول نهایی
  • جذب روغن در محصولاتی مانند ماهی سوخاری را کاهش می‌دهد.

ماهی سالمون

کاربرد فیبر در محصولات دریایی

+٪3 فیبر گندم پودر شده

فهرست فیبرهای ما

فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل می‌شوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.

بروزرسانی در : چهارشنبه 19آبان 1400--08:34:48

ارتباط با واحد فروش :88649127-021