صنعت آرد و نان

صنعت آرد و نان

در صنعت آرد و نان این مزایا را می‌توان به دو بخش اصلی تقسیم کرد:

  • بهبود خواص ظاهری بافت، تردی و پارامترهای مکانیکی
  • افزایش محتوای فیبری محصول و در نتیجه ارزش غذایی آن
  • افزایش ماندگاری محصول
  • بهبود تشکیل رویه نان
  • بافت بهتر
  • Carrier مناسبی برای طعم
  • کاهش مصرف انرژی در هنگام اکستروژن و خشک کردن محصول
  • تردی بهتر محصول
  • استحکام و پایداری بالا در برابر آسیب، حین حمل و نقل

افزودن فیبر جو دوسر به خمیر ویفر منجر به کاهش ویسکوزیته آن شده و در نتیجه میزان آب مورد نیاز فرمولاسیون می تواند کاهش یابد. این بدان معنی است که برای پخت ویفرها به انرژی کمتری نیاز خواهد بود و ویفرها در عین تردتر بودن، استحکام بیشتر و بنابراین مقاومت بالاتری در مقابل خرد شدن خواهند داشت.

  • فرآیند پخت سریع‌تر
  • بهبود تردی
  • Carrier مناسب طعم
  • خیس خوردن آهسته‌تر قیف‌های بستنی یا بیسکوئیت‌های سخت با بستنی ذوب شده
  • فرآیند ورز دادن بهتر و کوتاه‌تر برای خمیر کوکی

ببینید که فیبر چگونه می‌تواند در کیفیت این پنکیک‌ها تغییر ایجاد کند.

فهرست فیبرهای ما

فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل می‌شوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.

بروزرسانی در : دوشنبه 12مهر 1400--15:47:20

ارتباط با واحد فروش :88649127-021