صنعت آرد و نان
در صنعت آرد و نان این مزایا را میتوان به دو بخش اصلی تقسیم کرد:
- بهبود خواص ظاهری بافت، تردی و پارامترهای مکانیکی
- افزایش محتوای فیبری محصول و در نتیجه ارزش غذایی آن
- افزایش ماندگاری محصول
- بهبود تشکیل رویه نان
- بافت بهتر
- Carrier مناسبی برای طعم
- کاهش مصرف انرژی در هنگام اکستروژن و خشک کردن محصول
- تردی بهتر محصول
- استحکام و پایداری بالا در برابر آسیب، حین حمل و نقل
افزودن فیبر جو دوسر به خمیر ویفر منجر به کاهش ویسکوزیته آن شده و در نتیجه میزان آب مورد نیاز فرمولاسیون می تواند کاهش یابد. این بدان معنی است که برای پخت ویفرها به انرژی کمتری نیاز خواهد بود و ویفرها در عین تردتر بودن، استحکام بیشتر و بنابراین مقاومت بالاتری در مقابل خرد شدن خواهند داشت.
- فرآیند پخت سریعتر
- بهبود تردی
- Carrier مناسب طعم
- خیس خوردن آهستهتر قیفهای بستنی یا بیسکوئیتهای سخت با بستنی ذوب شده
- فرآیند ورز دادن بهتر و کوتاهتر برای خمیر کوکی
ببینید که فیبر چگونه میتواند در کیفیت این پنکیکها تغییر ایجاد کند.
فهرست فیبرهای ما
فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل میشوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.