صنعت شیرینی و شکلات

صنعت شیرینی و شکلات

با توجه به جذب بالای آب و روغن، و همچنین عدم وجود طعم و بوی مازاد در فیبرها، در صنعت شیرینی و شکلات می‌تواند به کار برده شود.

  • جایگزینی شکر تا 45 % جهت تولید محصولات کم کالری و کم شکر
  • افزایش پایداری شکلات در برابر تغییرات دمایی
  • کاهش میزان مصرف امولسیفایرها و استابیلایزرها به دلیل بالا بودن میزان جذب آب و روغن فیبرها
  • جلوگیری از چسبیدن آب نبات و ژله‌های شیرین
  • باعث جلوگیری از سینرزیس و حفظ رطوبت محصول نهایی در محصولاتی مانند مارمالاد و مغزی‌های میوه

فهرست فیبرهای ما

فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل می‌شوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.

بروزرسانی در : دوشنبه 26مهر 1400--08:19:26

ارتباط با واحد فروش :88649127-021