با توجه به قدرت بالای فیبرها (فیبر بامبو، فیبر گندم، فیبر سویا) در نگهداری آب، استفاده از آن در محصولاتی که در معرض انجماد یا فرآیند حرارتی هستند حائز اهمیت و پر کاربرد میباشد. از خصوصیات دیگر فیبرها، توانایی آنها در تثبیت امولسیونها است. هر دو این ویژگیها، فیبر را به کالایی ضروری برای محصولات منجمد و نیمه منجمد تبدیل میکند.
- بهبود ثبات امولسیون برای انواع Gravy و سسها
- از مواد اولیه مهم در فرآیندهای بترینگ و سوخاری زنی– جهت هر دو فرآیند حرارتی سرخ کردن و پخت
- پایداری بهتر بافت مغزیها: میوه، سبزیجات و گوشت
- افزایش جذب آب و بهبود رئولوژی
- پایداری محصول حین فرآیندهای انجماد و انجماد زدایی
فهرست فیبرهای ما
فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل میشوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.