صنعت غذای منجمد

با توجه به قدرت بالای فیبرها (فیبر بامبو، فیبر گندم، فیبر سویا) در نگهداری آب، استفاده از آن در محصولاتی که در معرض انجماد یا فرآیند حرارتی هستند حائز اهمیت و پر کاربرد می‌باشد. از خصوصیات دیگر فیبرها، توانایی آن‌ها در تثبیت امولسیون‌ها است. هر دو این ویژگی‌ها، فیبر را به کالایی ضروری برای محصولات منجمد و نیمه منجمد تبدیل می‌کند.

  • بهبود ثبات امولسیون برای انواع Gravy و سس‌ها
  • از مواد اولیه مهم در فرآیندهای بترینگ و سوخاری زنی– جهت هر دو فرآیند حرارتی سرخ کردن و پخت
  • پایداری بهتر بافت مغزی‌ها: میوه، سبزیجات و گوشت
  • افزایش جذب آب و بهبود رئولوژی
  • پایداری محصول حین فرآیند‌های انجماد و انجماد زدایی

فهرست فیبرهای ما

فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل می‌شوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.

بروزرسانی در : شنبه 10مهر 1400--08:58:59

ارتباط با واحد فروش :88649127-021