صنعت گوشت

صنعت گوشت

مزایای استفاده از فیبر در فرآورده‌های گوشتی

دیدگاه اقتصادی

  • افزایش بازده تولید کاهش جذب روغن در هنگام فرآیند سرخ کردن
  • به عنوان یک ماده پرکننده و حجم دهنده خوب عمل می‌کند.
  • افزایش راندمان حین تولید
  • کاهش هزینه‌های تولید
  • جایگزین جزئی مواد غذایی آلرژی‌زا مانند سویا و غیره

دیدگاه فنی

  • بهبود بافت
  • افزایش پایداری محصول
  • کاهش تشکیل کریستال‌های یخ در محصول حین فرآیند انجماد
  • افزایش ماندگاری محصول
  • کاهش آب انداختگی در دوران ماندگاری محصول به دلیل خصوصیت جذب آب فیبر
  • افزایش پایداری محصول حین فرآیندهای انجماد و انجماد زدایی
  • افزایش استحکام محصول

دیدگاه مصرف کننده

  • بهبود بافت و احساس دهانی
  • افزایش ارزش غذایی ماده غذایی
  • بافت بهتر
  • برچسب Clean label برای مصرف کننده

$$$

چگونه فیبر می‌تواند هزینه‌های تولید صنایع گوشتی را کاهش دهد.

افزودن فیبر به فرآورده‌های گوشتی باعث افزایش راندمان حین فرآیند تولید می‌گردد. مزایای استفاده از فیبر، مانند افزایش ظرفیت نگهداری آب، به طور قابل توجهی راندمان تولید را بهبود می‌بخشد. یکی دیگر از مزایای استفاده از فیبرها (فیبر بامبو، فیبر گندم، فیبر سلولز، فیبر سویا) در محصولات گوشتی امکان جایگزینی بخشی از گوشت و روغن با فیبر است.

ببینید که فیبر چگونه می‌تواند در کیفیت همبرگر و کوفته‌های گوشتی تفاوت ایجاد کند.

نقش اساسی فیبرها در صنعت گوشت

براین‌های فرآوری

  • حفظ آبداری محصول
  • بهبود بافت
  • کاهش ژل زدگی محصولات
  • کاهش افت پخت حین فرآیند حرارتی محصول
  • جلوگیری از آب انداختگی در محصولات وکیوم
  • کیفیت پایدار

محصولات کاتری

  • کاهش آب پس دهی در سوسیس
  • جایگزین چربی
  • بهبود راندمان تولید
  • بهبود فرآیند پر شدن فارش در پوشش
  • بهبود بافت و حس دندانی بهتر
  • کیفیت پایدار
  • جلوگیری از آب انداختگی در محصولات وکیوم

کوفته و همبرگر

  • کاهش افت وزنی محصولات حین پخت
  • پایداری در فرآیند انجماد و انجماد زدایی
  • افزایش رندمان تولید
  • کاهش جمع شدگی و Shrinkage در هنگام سرخ کردن
  • بهبود کیفی بافت
  • بهبود استحکام محصول
  • طعم و مزه طبیعی
  • ثبات کیفیت

ثبات کیفیت محصول با فیبر و بدون فیبر

دو محصول گوشتی یکی بدون فیبر و دیگری حاوی فیبر با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج زیر خروجی تست کور بین دو محصول است.

ماهی سالمون با فیبر و بدون فیبر

کوفته

کوفته با فیبر و بدون فیبر گندم

+ ٪4.4 فیبر گندم

همبرگر

همبرگر با فیبر و بدون فیبر

+ ٪1.2 فیبر سلولز

بیکن

بیکن با فیبر بامبو و بدون فیبر

+ ٪0.27 فیبر بامبو

سوسیس

سوسیس فیبر گندم

+ ٪0.74 فیبر گندم

ژامبون

ژامبون

+ ٪0.4 فیبر سلولز

فهرست فیبرهای ما

فیبرهای گیاهی ما، فیبرهای نامحلول و طبیعی هستند که از گندم، بامبو، سلولز، جو دوسر یا نخود حاصل می‌شوند. این فیبرها دارای جذب بسیار بالای آب و روغن هستند. جهت کسب اطلاعات، فهرست گسترده محصولات ما را با دقت جستجو کرده تا با جزئیات صنعت فیبر آشنا شوید.

بروزرسانی در : سه‌شنبه 18آبان 1400--14:43:55

ارتباط با واحد فروش :88649127-021